10Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
4 gab.āboli2.5 ĒKcitronu vai dzērveņu sula1 gab.seleriju sakne (neliela)0.5 glāzerieksti0.5 glāzerozīnes0.5 glāzemajonēze0.5 glāzekrējums pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Ābolus sagriež plānās šķēlītēs vai sagriež salmiņos, apslaka ar citronu sulu, lai āboli saglabātu krāsu, pieliek sarīvētu vai salmiņos sagrieztu selerijas sakni, saberztus riekstu, nomazgātas rozīnes, sāli un krējumu kopā ar majonēzi.
2
Visu uzmanīgi samaisa un pārkaisa ar sasmalcinātiem rieksitiem.
Padoms: ja vēlies, lai salātos ir mazāk kaloriju, aizstāj krējumu un majonēzi ar bezpiedevu jogurtu, kam vari pievienot nedaudz sinepju vai mārrutku.
Iesūtīja: XP
Receptes cukura diabēta slimniekiemGrūtnieces ēdienkarteĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni veģetāriešiemĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasRiekstiSelerijasSkābais krējumsĀboliDārzeņu salātiAugļu un ogu salātiviegliMajonēzeIkdienas maltīteiCitronu sulaBez termiskas apstrādesRozīnessals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit