kartupeļu biezputra desa
Foto: Shutterstock
Ābolu un kartupeļu biezenis ar desu izčurkstinātu speķītī ar sīpoliem.
50Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 kgkartupeļi1 kgāboli (labāk skābi)500 gvārītas desas3 gab.sīpoli3 ĒKsmalki sagriezts speķis

Pagatavošana

1

Kartupeļus un ābolus nomizo, sagriež, atsevišķi uzvāra.

2

Pagatavo kartupeļu biezputru, bet ābolus izberž caur sietu, pēc tam ābolus pievieno kartupeļu biezputrai un labi sakuļ. Pēc garšas pieliek sāli.

3

Smalki sagrieztu speķi, izčurkstina taukos, kuros apcep desu un sīpolus. Pasniedz kopā ar ābolu un kartupeļu biezputru.

Iesūtīja: XP

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!