40Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
400 gliellopa vai cūkas aknas1 gab.ola1 gab.sīpols sviests cepšanai pēc garšasmalti malnie pipari un sāls pēc garšasmilti
Pagatavošana
1
Aknas sagriež gabaliņos, samaļ kopā ar sviestā apceptu sīpolu. Pievieno olu, piparus, sāli un samaisa. Pievieno un iemaisa miltus - tik daudz, lai izvedotos ar karoti ērti paņamama masa.
2
Sakarsētā pannā ar karoti liek aknu masu un cep uz lēnas liesmas, apcepot no abām pusēm (pannai uzliek vāku).
3
Izceptos aknu plāceņus pasniedz ar kartupeļu biezeni.
Iesūtīja: Vineta
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasLiellopa aknasMelnie pipariMiltiOlasSviestsGaļas ēdieniviegliSīpoliIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit