120Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
8 šķēlesaļņa karbonāde40 geļļa100 gdeserta vīns1 glāzebuljons100 gskābs krējums citronu sula2 gab.āboli sāls malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Nomizotus ābolus sagriež nelielos gabaliņos un apslaka ar citrona sulu.
2
Gaļu viegli izdauza, ierīvē ar sāli un pipariem, apcep eļļā no abām pusēm.
3
Gaļu ieliek sautējamā traukā. Uz pannas uzlej buljonu, vīnu, krējumu un pievieno ābolu gabaliņus, kad mērce sāk burbuļot, to uzlej gaļai, uzliek traukam vāku un sautē gaļu aptuveni 30 minūtes.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit