40Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 sīpols3 selerijas kāti1 asais čili pipars2 ķiploka daiviņas2 ĒKolīveļļa600 mldārzeņu buljons840 gkonservētas pupiņas koriandrs
Pagatavošana
1
Pupiņām nolej šķidrumu un noskalo zem tekoša ūdens.
2
Katlā apcep sīpolus, seleriju, ķiplokus un čili aptuveni 5 minūtes, līdz dārzeņi gatavi. Pievieno buljonu un pupiņas.
3
Slēgtā katliņā vāra zupu 15 minūtes uz mazas uguns. Tad pārlej virtuves kombainā un sablenderē, līdz veidojas viendabīga masa.
4
Salej bļodiņās un rotā ar koriandru vai citu garšaugu, pietaupītām veselām pupiņām un čili.
Iesūtīja: Elitiņa
PusdienasVakariņasAss un pikants ēdiensReceptes cukura diabēta slimniekiemĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasKinzaOlīveļļaSelerijasČiliĶiplokiDārzeņu zupasBiezzupas un krēmzupasviegliSīpoliDārzeņu buljonsIkdienas maltīteiKonservētas pupiņas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit