Produktu attiecība: 2 daļas sīpolu; 1.5 daļas ķiploku; 1 daļa galda sinepju; 0.3 daļas koriandra; 0.2 daļas estragona; 0.6 daļas asas paprikas.
45Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
sīpoli ķiploki sinepes koriandrs estragons asie pipari tomāti
Pagatavošana
1
Sīpolus, ķiplokus, estragonu eļļā apcep. Masu izrīvē caur sietu, sajauc ar sinepēm, sasmalcinātu aso papriku un koriandru. Iegūto masu pievieno tomātu biezenim (80 g uz 1 kg tomātu), izvāra.
2
Masu sapilda sausos traukos, pasterizē 85*C grādu temperatūrā.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit