konservēti tomāti ķiploki
Foto: Shutterstock
Asā tomātu mērce burciņā - lieto mērču un sautējumu garšas uzlabošanai.

Produktu attiecība: 2 daļas sīpolu; 1.5 daļas ķiploku; 1 daļa galda sinepju; 0.3 daļas koriandra; 0.2 daļas estragona; 0.6 daļas asas paprikas.

45Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

sīpoli ķiploki sinepes koriandrs estragons asie pipari tomāti

Pagatavošana

1

Sīpolus, ķiplokus, estragonu eļļā apcep. Masu izrīvē caur sietu, sajauc ar sinepēm, sasmalcinātu aso papriku un koriandru. Iegūto masu pievieno tomātu biezenim (80 g uz 1 kg tomātu), izvāra.

2

Masu sapilda sausos traukos, pasterizē 85*C grādu temperatūrā.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!