30Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
40 gsviests2 ĒKmilti2 gab.vārīti burkāni1 gab.sīpols2 ĒKtomātu pasta1 lbuljons1 glāzepiens1 glāzerīvēts Holandes siers sāls pipari zaļumi
Pagatavošana
1
Sīpolus smalki sagriež, uz pannas apbrūnina sviestā. Uzsijā miltus, pievieno rīvētus burkānus.
2
Uzvāra buljonu, pievieno pienu, uzkarsē, pieliek sīpolu un burkānu maisījumu, sāli, piparus.
3
Pieber rīvētu sieru, katlam uzliek vāku un pārtrauc karsēt.
4
Kad siers izkusis, zupa gatava.
Lai labi garšo!
Iesūtīja: Vineta
PusdienasLaunagsVakariņasĒdieni bērniemĒdieni veģetāriešiemCepšanaVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBuljonsBurkāniGaršvielas un garšaugiPiensPipariSviestsTomātu pastaBiezzupas un krēmzupasSīpoliIkdienas maltīteiHolandes siers
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit