20Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gmaltā gaļa1 puravs2 paprika1 burkāns2 ĒKtomātu pasta1 bundža konservētu pupiņu800 mlkonservēti tomāti pēc garšasadžika pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Malto gaļu apcep katlā uzkarsētā eļļa, pieliek klāt sarīvētu burkānu un turpina cept 2–3minūtes.
2
Smalki sagriež papriku un puravu. Tad, kad tas izdarīts, liek klāt katla saturam un cep 3–4 minūtes.
3
Tad pievieno sablendētus konservētos tomātus, tomātu pastu, sāli un pupiņas. Adžikas mērci pievieno pēc garšas. Pielej klāt verdošu ūdeni– tik daudz, cik biezu zupu vēlas.
4
Lai būtu tumīgāka var pielikt izkarsētus miltus.
Iesūtīja: rose
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniCepšanaVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBuljonsBurkāniMaltā gaļaPaprikaTomātu pastaGaļas zupasviegliIkdienas maltīteiKonservētas pupiņasKonservēti tomātiAdžikaPuravisals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit