Foto: Shutterstock
Ātrā skābeņu zupa - 15 minūtes un ceļama galdā.
15Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

sīpoli ķiploki burkāni kartupeļi skābenes olīveļļa melnie piparu graudi lauru lapas ola

Pagatavošana

1

Sacep diezgan daudz sīpolu, kādu ķiploku.

2

Sarīvē burkānus, sagriež kartupeļus, tikmēr jau ūdens vārās. Sīpolus un ķiplokus apcep olīveļļā.

3

Pirmos liek vārīties sarīvētos burkānus un sīpolus saceptos, tad pievieno kartupeļus, kad tie jau paliek mīksti, liek klāt skābenes - svaigas vai no burciņas. Protams pipari un lauru lapas neiztrūkstoši. Sāls pēc garšas, un mums garšo beigās iemaisīta viena sakulta ola, bet zinu, ka tas ir gaumes jautājums. Zupa gatava 15 minūtēs.

Vīram zupu papildinu ar veikalā nopirktu bekonu šķēlēs, viegli apcepinu uz pannas un izdekorēju zupu.

Iesūtīja: djashofka

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!