Foto: Shutterstock
Klasiskā šašlika recepte, kas turklāt ļoti ātri pagatavojama!
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 kgjēra gaļa5 sīpoli100 gsīpolloki4 ĒK9% galda etiķis4 tomāti1 naža galskaltētas bārbeļu ogas malti melnie pipari zaļumi sāls

Pagatavošana

1

Izmanto krūts vai pakaļkājas gabalu (ja nav jēra gaļas - var ņemt arī cūkgaļu).

2

Gaļu sagriež 4 x 4 cm gabaliņos, traukā sasāla un sapiparo, pievieno sīpolu ripas, sīki sagrieztus lokus, sarīvētus tomātus, etiķi un samaisa. Uzliek vāku un uz 2 - 3 stundām noliek vēsumā iemarinēties.

3

Tad mauc uz iesma pamīšus ar sīpolu gredzeniem un iesmērē ar jēra taukiem, cep virs karstām oglēm 10 - 15 minūtes, pagrozot.

4

Pasniedz ar mērci, sīpoliem, zaļumiem un apkaisot ar bārbelēm.

Iesūtīja: nešpetns purniņš

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!