9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 kgjēra gaļa5 sīpoli100 gsīpolloki4 ĒK9% galda etiķis4 tomāti1 naža galskaltētas bārbeļu ogas malti melnie pipari zaļumi sāls
Pagatavošana
1
Izmanto krūts vai pakaļkājas gabalu (ja nav jēra gaļas - var ņemt arī cūkgaļu).
2
Gaļu sagriež 4 x 4 cm gabaliņos, traukā sasāla un sapiparo, pievieno sīpolu ripas, sīki sagrieztus lokus, sarīvētus tomātus, etiķi un samaisa. Uzliek vāku un uz 2 - 3 stundām noliek vēsumā iemarinēties.
3
Tad mauc uz iesma pamīšus ar sīpolu gredzeniem un iesmērē ar jēra taukiem, cep virs karstām oglēm 10 - 15 minūtes, pagrozot.
4
Pasniedz ar mērci, sīpoliem, zaļumiem un apkaisot ar bārbelēm.
Iesūtīja: nešpetns purniņš
Piknika ēdienu receptesLīgo svētku un Jāņu receptesMarinēšanaEtiķisGaršvielas un garšaugiJēra gaļaPipariSīpollokiTomātiGaļas ēdieniviegliSīpoliBārbeles
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit