720Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 kgkāposti1 sarkana paprika4 burkāni1 ķiploka daiviņa MARINĀDEI:0.5 glāzerafinēta augu eļļa0.5 glāzecukurs0.5 glāzeūdens2 ĒKsāls6 ĒKetiķis 5%
Pagatavošana
1
Kāpostu, papriku, burkānu un ķiploki smalki sagriež.
2
Marinādi uzvāra un aplej dārzeņus.
3
Uz nakti liek ledusskapī un no rīta var ēst.
Iesūtīja: illy
Kāzu ēdienkarteMarinēšanaAugu eļļaBurkāniCukursEtiķisKāpostiPaprikaĶiplokiŪdensDārzeņu salātiMarinēšanaviegliPasniegt nākamajā dienāIkdienas maltīteiBez termiskas apstrādessals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit