50Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
200 gmargarīns100 gskābs krējums1 glāzepiens1 gab.paciņa raugs cukurs sāls milti PILDĪJUMAM: kūpināta krūtiņa sīpols
Pagatavošana
1
Raugu samīca ar 1 TK cukura, līdz tas pilnībā izkusis.
2
Pienu uzsilda, piemet 1/2 TK sāls un 2 TK cukura, pieliek krējumu un raugu. Margarīnu izkausē un pieliek klāt, pieber miltus tik daudz, lai veidotos pabieza mīkla.
3
Mīklu mīca ar rokām līdz mīkla atlec no trauka malām un no rokām.
4
Gaļu sīki sagriež, pievieno sīki sagrieztu sīpolu, sacep visu uz pannas, taukus notecina. Veido pīrādziņus un pilda ar gaļu.
5
Pīrādziņus kārto uz cepešplāts un cep, līdz gatavi.
Iesūtīja: Ieva
Ziemassvētku receptesLieldienu receptesLīgo svētku un Jāņu receptesKristību ēdienkarteBērnu ballītes ēdieniCepšanaPasniegt atdzesētuKūpināta gaļaMargarīnsMiltiPiensRaugsSkābais krējumsPīrāgi un smalkmaizītesvidējiSīpoli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit