90Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 ķiploka daiviņa1 sīpols2 sarkanās paprikas700 gtomāti sāls malti melnie pipari2 ĒKbalts balzametiķis100 ggurķi garšaugi
Pagatavošana
1
Ķiploku un sīpolu nomizo un smalki sakapā.
2
1 papriku un 1 tomātu sagriež mazos gabaliņos un atliek malā. Pārējos dārzeņus kopā ar ķiplokiem un trešdaļu sīpoliem 20 minūtes sautē nelielā sālsūdens daudzumā.
3
Pēc tam visu sablendē, pievieno sāli, piparus un balzametiķi pēc garšas. Vismaz uz 1 stundu ievieto ledusskapī.
4
Pirms pasniegšanas galdā iemaisa salmiņos sagrieztus gurķus, kā arī
paprikas, tomātu un, ja vēlas, arī sīpolu gabaliņus.
5
Pārkaisa ar kapātiem garšaugiem (gurķumētru, timiānu u.c. pēc izvēles).
Iesūtīja: Ivita
PusdienasVakariņasAss un pikants ēdiensĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemEtiķisGaršvielas un garšaugiGurķiPaprikaPipariTomātiĶiplokiAukstās zupasviegliSīpoliGavēņa laika ēdieniIkdienas maltīteiViegla vasaras maltīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit