360Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 ggovs tesmenis2 lūdens1 gab.sīpols4 gab.melno piparu graudi1 gab.krustnagliņa0.25 gab.lauru lapa milti1 gab.ola rīvmaize tauki
Pagatavošana
1
Tesmeni nomazgā, pārlej ar aukstu ūdeni, novāra un ūdeni nolej.
2
Pārlej atkal ar 2 l verdoša ūdens, pieliek sīpolus, garšvielas, sāli un vāra uz mazas uguns 4 stundas, līdz tas kļūst mīksts.
3
Sagriež 1/2 cm šķēlītēs, apviļā miltos, olās un rīvmaizē. Apcep sakarsētos taukos no abām pusēm, pārkaisa ar sāli.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
PusdienasVakariņasVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasLauru lapasLiellopa aknasMiltiOlasRīvmaizeŪdensGaļas ēdieniKrustnagliņasTauki
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit