60Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
biešu lapas400 gmaltā gaļa1 ābols1 glāzevārīti rīsi10 gsviests15 gkrējums3 ķiploka daiviņas pēc garšassāls pēc garšasmalti melnie pipari buljons vai ūdens pārliešanai
Pagatavošana
1
Biešu lapas pārlej ar verdošu ūdeni, tad to nolej.
2
Novārītus rīsus sajauc ar malto gaļu, rīvētu ābolu, kausētu sviestu, caur spiedi izspiestiem ķiplokiem. Sāli un piparus pievieno pēc garšas.
3
Pildījumu liek uz biešu lapām, satin rullīšos.
4
Rullīšus cieši vienu pie otra saliek katlā, pārlej ar pāris kausiņiem ūdens vai buljona un sautē uz vidējas liesmas 30-40 minūtes vai saliek karstumizturīgā traukā un cep cepeškrāsnī, pārlejot ar buljonu vai ūdeni.
5
Ja vēlas, buljonu vai ūdeni var aizstāt ar blendētiem tomātiem vai tomātu mērci
6
Gatavus tīteņus pasniedz ar skābu krējumu.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit