12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
600 gvārītas vai ceptas bietes2 kartupeļi1 burkāns1 pētersīļa sakne1 sīpols2.5 lūdens100 gsviests sāls citronskābe cukurs zaļumi krējums
Pagatavošana
1
Bietes un burkānus sarīvē, pētersīļa sakni un sīpolu sasmalcina, apcep kausētā sviestā, pēc tam liek verdošā ūdenī. Pievieno gabaliņos sagrieztus kartupeļus, sāli, citronskābi un cukuru.
2
Pasniedz ar krējumu un sasmalcinātiem zaļumiem.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
PusdienasVakariņasĒdieni veģetāriešiemCepšanaBietesBurkāniCitronskābeGaršvielas un garšaugiKartupeļiPētersīļiSkābais krējumsSviestsŪdensDārzeņu zupasSīpoliGavēņa laika ēdieniIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit