Foto: Shutterstock
Brūkleņu ievārījums ar vaniļu un krustnagliņām.
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 kgbrūklenes500 gcukurs100 mlūdens vaniļa3 gab.krustnagliņas

Pagatavošana

1

Pārlasītas un nomazgātas brūklenes, lai noņemtu rūgtumu, iemērc uz 2-3 minūtēm verdošā ūdenī un liek katlā. Pievieno ūdeni, cukuru un vāra uz lēnas uguns līdz gatavībai - minūtes 30.

2

Pirms vārīšanas beigām pievieno garšvielas.

3

Karstu lej sterilizētās burkās, aizvāko un atdzesē.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!