60Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
200 gmaltā gaļa (jaukta)200 gvistas maltā gaļa rīvmaize zaļumi sāls malti melnie pipari ķiploks olīveļļa1 gab.parrika (zaļa vai Bulgāru pipars)1 gab.burkāns gsiers
Pagatavošana
1
Malto gaļu sajaukt. Pievieno sāli, piparus, 1 daiviņu sasmalcināt ķiploka, ~ ½ glāzi rīvmaizi, smalki sagrieztus zaļumus un samīca viendabīgā mīklā.
2
No masas veido apaļus burgerus un kārto uz cepamās veidnes. Liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep 190*C 20 minūtes.
3
Kamēr burgeri cepas, burkānus nomizo, sarīvē uz rupjās rīves un kopā ar salmiņos sagrieztu zaļo piparu sautē olīveļļā. Pievieno sāli.
4
Sautētos dārzeņus liek uz burgera. Bagātīgi pārkaisa rīvētu sieru un turpina cept līdz gatavs.
Iesūtīja: Lidija
PusdienasVakariņasBērnu ballītes ēdieniCepšanaCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBurkāniGaršvielas un garšaugiMaltā gaļaMelnie pipariOlīveļļaPaprikaRīvmaizeSiersVistas maltā gaļaĶiplokiGaļas ēdieniviegliIkdienas maltīteiBurgeri, sendviči, vrapi un kebabi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit