sautējums
Foto: Shutterstock
Īsteni ziemīga maltīte – sātīga un aromātiska dārzeņu biezzupa ar kūpinātas vistas smeķi. Turklāt ātri pagatavojama, jo ietaupīsi laiku, kas nepieciešams gaļas buljona vārīšanai.
35Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

eļļa cepšanai1 burkāns2 selerijas kāti250 gkūpināta vista (krūtiņa)4 kartupeļi2 konservētu pupiņu bundžas1 ĒKtomātu mērce3 ķiploka daiviņas pēc garšaspētersīļi, dilles vai rozmarīns lauru lapa pēc garšassāls un pipari

Pagatavošana

1

Sagriež burkānus, sīpolus un seleriju kātus gabaliņos, viegli apcep katliņā sakarsētā olīveļļā.

2

Pārlej ar tējkannā uzkarsētu ūdeni, pievieno gabaliņos sagrieztus kartupeļus un kūpinātu vistu, sautē vel piecas minūtes.

3

Tad pievieno pupiņas, saspiestu ķiploku, garšvielas, garšaugus un tomātu mērci, vel minūtes piecas pasautē un gatavs!

4

Pasniedz ar skābu krējumu.

Iesūtīja: Banga

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!