35Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
eļļa cepšanai1 burkāns2 selerijas kāti250 gkūpināta vista (krūtiņa)4 kartupeļi2 konservētu pupiņu bundžas1 ĒKtomātu mērce3 ķiploka daiviņas pēc garšaspētersīļi, dilles vai rozmarīns lauru lapa pēc garšassāls un pipari
Pagatavošana
1
Sagriež burkānus, sīpolus un seleriju kātus gabaliņos, viegli apcep katliņā sakarsētā olīveļļā.
2
Pārlej ar tējkannā uzkarsētu ūdeni, pievieno gabaliņos sagrieztus kartupeļus un kūpinātu vistu, sautē vel piecas minūtes.
3
Tad pievieno pupiņas, saspiestu ķiploku, garšvielas, garšaugus un tomātu mērci, vel minūtes piecas pasautē un gatavs!
4
Pasniedz ar skābu krējumu.
Iesūtīja: Banga
CepšanaVārīšanaKartupeļiKūpināta vistaLauru lapasSelerijasTomātu mērceDārzeņu ēdieniKonservētas pupiņasSautēšana
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit