55Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
150 gvistas vai cāļa gaļa60 gsīpoli1 ĒKmilti15 gsviests10 gtomātu pasta30 gtomāti1 TKvīna etiķis1 gab.ķiploka daiviņa sāls garšvielas pētersīļi vai koriandrs
Pagatavošana
1
Vistu vai cāli sagriež gabaliņos, ~30 g smagos, lai sanāk, ka 5-6 gabaliņi uz porciju.
2
Sagriezto gaļu liek uz stipri sakarsētas pannas, kur jau ir uzlietas un sakarsētas taukvielas un ātri apcep līdz veidojas brūna garoziņa.
3
Tad pievieno sagrieztus sīpolus, tomātu pastu, traukam uzliek vāku un sautē, uz vidējas uguns, 15-20 minūtes.
4
Tad pievieno šķēlītēs sagrieztus, nomizotus tomātus, etiķi vai citrona sulu, izspiestu vai smalki sagrieztus ķiplokus, melnos piparus graudiņos, sāli, sagrieztus zaļumus, piparmētras zariņu, dilles. Atkal uzliek vāku un turpina sautēt 8-10 minūtes.
Čahohbili pasniedz ar sagrieztiem pētersīļu vai diļļu zaļumiem.
Iesūtīja: Ieva
PusdienasVakariņasAss un pikants ēdiensPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasGaršvielas un garšaugiMiltiPētersīļiSviestsTomātiTomātu pastaVistas gaļaĶiplokiGaļas ēdieniviegliSīpoliIkdienas maltīteiVīna etiķis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit