20Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
tīģergarneles50 gsviests naža galssāls malti melnie pipari0.5 citrona miziņa (rīvēta)1 TKcitronu sula2 ķiploka daiviņas6 bazilika lapiņas1 ĒKolīveļļa1 citrons
Pagatavošana
1
Garnelēm noloba čaulu un izņem tumšo zarnu, uz viena iesma uzdur 4-5 garneles.
2
Sviestu sakuļ, pievieno sāli, piparus, citrona miziņu, sulu un visu rūpīgi samaisa. Ķiplokus notīra un kopā ar bazilika lapiņām sīki sakapā, iemaisa sviestā.
3
Pannā sakarsē olīveļļu un pievieno sagatavoto sviestu. Ieliek iesmus ar garnelām un cep no katras puses aptuveni 2 min.
4
Uzliek uz iepriekš sasildītiem šķīvjiem un pārlej ar atlikušo sviesta maisījumu(no pannas).
5
Citronu sagriež daiviņās un pasniedz kopā ar garnelēm.
Iesūtīja: Vineta
Ātri pagatavojami ēdieniVakariņu idejasPannā cepts ēdiensZivju un jūras produktu uzkodasBaziliksCitroniOlīveļļaSviestsTīģergarnelesZivju un jūras produktu ēdieniCitronu sula
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit