Foto: Shutterstock
Ceptas garneles - izsmalcinātai uzkodai.
20Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
tīģergarneles50 gsviests naža galssāls malti melnie pipari0.5 citrona miziņa (rīvēta)1 TKcitronu sula2 ķiploka daiviņas6 bazilika lapiņas1 ĒKolīveļļa1 citrons

Pagatavošana

1

Garnelēm noloba čaulu un izņem tumšo zarnu, uz viena iesma uzdur 4-5 garneles.

2

Sviestu sakuļ, pievieno sāli, piparus, citrona miziņu, sulu un visu rūpīgi samaisa. Ķiplokus notīra un kopā ar bazilika lapiņām sīki sakapā, iemaisa sviestā.

3

Pannā sakarsē olīveļļu un pievieno sagatavoto sviestu. Ieliek iesmus ar garnelām un cep no katras puses aptuveni 2 min.

4

Uzliek uz iepriekš sasildītiem šķīvjiem un pārlej ar atlikušo sviesta maisījumu(no pannas).

5

Citronu sagriež daiviņās un pasniedz kopā ar garnelēm.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!