velingtons
Foto: Shutterstock
Cūkas fileja mīklā jeb "Velingtons" - īpaši gardai maltītei.
60Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
500 gcūkgaļas fileja500 gkārtainā mīkla1 gab.sīpols1 saujasēnes100 gbekons melnie pipari sāls pētersīļi1 gab.ola

Pagatavošana

1

Gaļu sagriež gabalos, ~ 10 minūtes cep uz sakarsētas pannas. Uzkaisa sāli un piparus.

2

Sakapātu speķi un sēnes pannā sacep ar sīki sagrieztu sīpolu.

3

Izveltnē mīklu garenā plāksnē un vidū kārto atdzesētu speķi ar sēnēm un sīpoliem. Virsū liek fileju. Pārkaisa sakapātus pētersīļus. Fileju cieši apsedz ar mīklas malām. Pārsmērē olu.

4

Cep 20-25 minūtes 200*C temperatūrā.

Iesūtīja: Artūrs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!