60Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
500 gcūkgaļas fileja500 gkārtainā mīkla1 gab.sīpols1 saujasēnes100 gbekons melnie pipari sāls pētersīļi1 gab.ola
Pagatavošana
1
Gaļu sagriež gabalos, ~ 10 minūtes cep uz sakarsētas pannas. Uzkaisa sāli un piparus.
2
Sakapātu speķi un sēnes pannā sacep ar sīki sagrieztu sīpolu.
3
Izveltnē mīklu garenā plāksnē un vidū kārto atdzesētu speķi ar sēnēm un sīpoliem. Virsū liek fileju. Pārkaisa sakapātus pētersīļus. Fileju cieši apsedz ar mīklas malām. Pārsmērē olu.
4
Cep 20-25 minūtes 200*C temperatūrā.
Iesūtīja: Artūrs
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiCepšanaBekonsCūkgaļas filejaKārtainā mīklaMelnie pipariPētersīļiSēnesSīpoli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit