60Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
8 šķēlesmaize200 gcūku aknas1 gab.sīpols1 gab.pētersīļa sakne150 gsviests1 TKkonjaks50 gspeķis sāls malti melnie pipari rīvēts muskatrieksts
Pagatavošana
1
Aknas un speķi sagriež mazos gabaliņos, saliek katlā, pievieno ūdeni, sāli, piparus, smalki sagrieztu pētersīļa sakni, sīpolus un sautē, līdz gatavs.
2
Atdzisušo masu izmaļ gaļas mašīnā, pielej konjaku, pievieno cukuru, sakultu sviestu un labi izjauc.
3
Gatavo pastēti ziež uz maizēm.
Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiVārīšanaPasniegt atdzesētuSubproduktu uzkodasSpeķisKonjaksMaizePētersīļiCūkas aknasMuskatriekstsPastētes, sviests un smēriņi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit