Foto: DELFI
Cūkas laime - garda aknu pastēte ar pievienotu pētersīli un konjaku.
60Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
8 šķēlesmaize200 gcūku aknas1 gab.sīpols1 gab.pētersīļa sakne150 gsviests1 TKkonjaks50 gspeķis sāls malti melnie pipari rīvēts muskatrieksts

Pagatavošana

1

Aknas un speķi sagriež mazos gabaliņos, saliek katlā, pievieno ūdeni, sāli, piparus, smalki sagrieztu pētersīļa sakni, sīpolus un sautē, līdz gatavs.

2

Atdzisušo masu izmaļ gaļas mašīnā, pielej konjaku, pievieno cukuru, sakultu sviestu un labi izjauc.

3

Gatavo pastēti ziež uz maizēm.

Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!