Bļodā samaisa saplucinātus salātus ar sagrieztām zemenēm un seleriju.
Pannā strauji eļļā apcep visu plāni sagrieztu cūkgaļu. Tad minūti eļļā cep sasmalcinātu ķiploku un pievieno tam medu, balzama etiķi, sāli un piparus. Maisot karsē maksimums 10 minūtes.
Tad traukā kārto samaisītos salātus ar seleriju un zemenēm, virsū kārto cūkgaļas šķēles, pārlej ar pagatavoto mērci un pārkaisa ar grauzdētiem riekstiem.
* garša tāda kā cūkgaļai ar svaigiem dārzeņiem, kuri pārlieti ar saldeni-asu mērci.
Iesūtīja: sonicfox
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBalzamiko etiķisCūkgaļas filejaLapu salātiMedusOlīveļļaSelerijasZemenesĶiplokiGaļas ēdieniviegliIkdienas maltīteiValrieksti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit