cūkgaļa woks ķīniešu ēdiens stir fry
Foto: Shutterstock
Cūkgaļa saldskābā mērcē visgardāk pasniedz kopā ar rīsiem vai makaroniem.
25Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
500 gcūkgaļas fileja250 gmarinēti gurķi2 gab.ķiploka daiviņas2.5 ĒKetiķis2 ĒKcukurs1 TKkartupeļu milti3 ĒKmilti2 gab.olas2 ĒKeļļa1 TKsāls0.5 TKmalti melnie pipari

Pagatavošana

1

Gaļu sagriež plānās plāksnītēs.

2

Miltus sajauc ar 3 ĒK ūdens, olām, sāli un pipariem. Gaļas gabalus apviļā mīklā, nekavējoties liek taukvāres katlā un vāra 5 - 7 minūtes 180*C.

3

Mērce: eļļu uzkarsē pannā, pievieno sasmalcinātu ķiploku, nedaudz apcep un noņem no uguns. Pievieno etiķi, cukuru, aukstā ūdenī izšķīdinātu kartupeļu cieti, sasmalcinātus gurķus, piparus. Uzvāra un pārlej gaļas gabaliņus.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!