25Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gcūkgaļas fileja250 gmarinēti gurķi2 gab.ķiploka daiviņas2.5 ĒKetiķis2 ĒKcukurs1 TKkartupeļu milti3 ĒKmilti2 gab.olas2 ĒKeļļa1 TKsāls0.5 TKmalti melnie pipari
Pagatavošana
1
Gaļu sagriež plānās plāksnītēs.
2
Miltus sajauc ar 3 ĒK ūdens, olām, sāli un pipariem. Gaļas gabalus apviļā mīklā, nekavējoties liek taukvāres katlā un vāra 5 - 7 minūtes 180*C.
3
Mērce: eļļu uzkarsē pannā, pievieno sasmalcinātu ķiploku, nedaudz apcep un noņem no uguns. Pievieno etiķi, cukuru, aukstā ūdenī izšķīdinātu kartupeļu cieti, sasmalcinātus gurķus, piparus. Uzvāra un pārlej gaļas gabaliņus.
Iesūtīja: Ieva
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniZiemassvētku receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiCepšanaVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAugu eļļaKartupeļu cieteCukursCūkgaļas filejaEtiķisMelnie pipariMarinēti gurķiMiltiOlasĶiplokiGaļas ēdieniviegliMārtiņdienas cienastsIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit