Foto: Shutterstock
Cūkgaļas - pupiņu podiņš ar papriku gardai vakariņu maltītei.
140Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
1 kgcūkgaļa ar speķi2 glāzespupiņas1 gab.sarkana parika1 gab.dzeltena paprika1 gab.zaļa paprika1 gab.sīpols2 ĒKtomātu mīkstums zaļumi sāls

Pagatavošana

1

Pupiņas iepriekš iemērc uz 1-2 stundām.

2

No gaļas nogriež speķi, sagriež gabaliņos liek uz pannas un cep kopā ar sagrieztiem sīpoliem, papriku un tomātiem.

3

Gaļu sagriež šķēlītēs, samaisa ar pupiņām, pārlej ar ūdeni, uzvāra un pārliek podiņā.

4

Cepeškrāsnī 190 grādos sautē 1,5-2 stundas, 15 minūtes pirms gatavības beigām pievieno tomātu-paprikas sacepumu un zaļumus.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!