1
Foto: Shutterstock
Cukīni - bazilika salāti svaigai un kraukšķīgai piedevai.
25Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
500 gcukini gab.lielas bazilika lapas1 ĒKsarkanvīna etiķis4 ĒKolīveļļa0.25 TKsāls

Pagatavošana

1

Cukīni ar asu nazi sagriež plānās šķēlītēs.

2

Bazilika lapas saplucina 2-3 daļās un liek bļodā kārtām ar cukīni šķēlītēm. (Baziliku var likt gandrīz tikpat daudz kā lapu salātus).

3

No vīna etiķa, eļļas un sāls samaisa mērci. Uzlej dārzeņiem un uzmanīgi izcilā.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!