25Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
500 gcukini gab.lielas bazilika lapas1 ĒKsarkanvīna etiķis4 ĒKolīveļļa0.25 TKsāls
Pagatavošana
1
Cukīni ar asu nazi sagriež plānās šķēlītēs.
2
Bazilika lapas saplucina 2-3 daļās un liek bļodā kārtām ar cukīni šķēlītēm. (Baziliku var likt gandrīz tikpat daudz kā lapu salātus).
3
No vīna etiķa, eļļas un sāls samaisa mērci. Uzlej dārzeņiem un uzmanīgi izcilā.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Receptes cukura diabēta slimniekiemMazkaloriju ēdieniSvaigēšanaĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemBaziliksOlīveļļaDārzeņu salātiViegla vasaras maltīteCukīniBez termiskas apstrādesVīna etiķis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit