25Minūtes
16Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
50 gķīnas kāposts25 gsīpoli25 glielloku sīpoli25 gbrokoļi25 gselerija10 gpaprika10 gĶīnas melnās sēnes5 gburkāni5 gbaklažāni (nomizoti)5 gķiploki5 gsezama eļļa10 mlausteru mērce100 mlūdens5 gsāls25 gcukurs20 gkartupeļu ciete
Pagatavošana
1
Vokpannā karstā eļļā viegli apcep ķiplokus, sīpolus un lielloku sīpolus ( līdz rodas smarža).
2
Pievieno pirksta lielumā sagrieztus dārzeņus, sēnes, austeru mērci un nedaudz ūdeni.
3
Karsē vēl 5 minūtes.
4
Pieber sāli, cukuru un ūdenī izšķīdinātu kartupeļu cieti.
5
Gataviem pārlej sezama eļļu.
Iesūtīja:
Mazkaloriju ēdieniĒdieni veģetāriešiemPannā cepts ēdiensĶīniešu nacionālā virtuveAusteru mērceBaklažāniBrokoļiBurkāniKartupeļu cietePaprikaSelerijasSezama eļļaSēnesĶiplokiŪdensDārzeņu ēdieniSēņu ēdieniSīpoliGavēņa laika ēdieniĶīnas kāposts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit