Foto: Shutterstock
Dārzeņi ar melnajām ķīniešu sēnēm - vienkāši pagatavot, sātīgi paēst.
25Minūtes
16Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
50 gķīnas kāposts25 gsīpoli25 glielloku sīpoli25 gbrokoļi25 gselerija10 gpaprika10 gĶīnas melnās sēnes5 gburkāni5 gbaklažāni (nomizoti)5 gķiploki5 gsezama eļļa10 mlausteru mērce100 mlūdens5 gsāls25 gcukurs20 gkartupeļu ciete

Pagatavošana

1

Vokpannā karstā eļļā viegli apcep ķiplokus, sīpolus un lielloku sīpolus ( līdz rodas smarža).

2

Pievieno pirksta lielumā sagrieztus dārzeņus, sēnes, austeru mērci un nedaudz ūdeni.

3

Karsē vēl 5 minūtes.

4

Pieber sāli, cukuru un ūdenī izšķīdinātu kartupeļu cieti.

5

Gataviem pārlej sezama eļļu.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!