grieķu salāti
Foto: Shutterstock
Dārzeņu - fetaki salāti, veselīga maltīte gan ikdienai, gan svētkiem.
35Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 neliels sarkanais sīpols2 saldie pipari1 gurķis2 palieli tomāti12 melnās olīvas120 gfetaki siers eļļas salātu mērce ķiploku daiviņas Santa Maria salātu garšvielas citronu sula dilles kinza selerijas

Pagatavošana

1

Sīpolu sagriež šķēlītēs. Visu pārējo-palielos kubiciņos. Kubiciņus (izņemot fetaki sieru) kārto traukā un uzliek sīpolu ripiņas.

2

Pārlej ar salātu mērci, kurā iemaisīti saspiesti ķiploki (dažas daiviņas). Uzkaisa salātu garšvielas un uzslaka nedaudz citronu sulas.

3

Uzklāj fetaki sieru un olīvas bez kauliņiem. Rotā ar zaļumiem.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!