60Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
5 gab.vistas šķiņķīši vistas gaļas garšviela pēc garšassāls400 gķirštomāti1 gab.sīpols eļļa pēc garšasrozmarīns
Pagatavošana
1
Viegli izdauza vistas šķiņķīšus, pārkaisa ar garšvielām, sāli un liec iepriekš ietaukotā cepamajā traukā. Līdzās gaļai izkārto tomātus un sagrieztus sīpolus. Starp šķiņķīšiem liec rozmarīna zariņus.
2
Cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 200 grādos aptuveni 30-40 minūtes, līdz vistas šķiņķīši apbrūnējuši.
Pasniedz ar svaigiem salātiem un apceptiem kartupeļiem.
PusdienasVakariņasZiemassvētku receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAugu eļļaGaršvielas un garšaugiRozmarīnsĶirštomātiGaļas ēdieniviegliSīpoliIkdienas maltīteiVistas šķiņķisals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit