75Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
800 gliellopa maltā gaļa200 gcūkgaļas maltā gaļa2 gab.olas0.75 glāzemilti sāls malti melnie pipari2 gab.ķiploka daiviņas sīpols1 saujaķimenes PILDĪJUMAM: vārītas olas vērīti burkāni zaļie zirnīši
Pagatavošana
1
Ņemu maltu liellopu gaļu, cūkas malto gaļu, piejaucu olas, nepilnu glāzi miltus, sāli, piparus, iespiežu pārīti ķiploku daiviņas, ja gribas - arī sakapātu sīpolu, bet mūsmājās labāk garšo bez sīpoliem. Klāt vēl sauju ķimeņu un mīca.
2
Mīcīšana te ir svarīga. Jāmīca, lai masa paliek tāda viendabīga, pastaipīga.
3
Tad gatavo kukulīšus, liek cepamā pannā un cep.
4
Protams, ka cepešpanna jāpasmērē ar eļļu un vēl es starp kukulīšiem ieleju kādu glāzi ūdens. Cepu mērenā karstumā, tā ap 160-170 grādi. Kamēr tie kukulīši ir sarāvušies. Sanāk kādas 40 - 50 min. Kad kukulīši sarāvušies, tad viņi ir gatavi.
5
Ja gribas, var vidū pildīt vārītus burkānus, vārītas olas, zaļos zirnīšus ... jebko, kas ienāk prātā.
Iesūtīja: Trīne
PusdienasVakariņasZiemassvētku receptesLieldienu receptesKristību ēdienkarteMātes dienas ēdieniPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBurkāniCūkgaļas maltā gaļaMelnie pipariMiltiZirņiĶimenesĶiplokiGaļas ēdieniviegliSīpoliMārtiņdienas cienastsIkdienas maltīteiLiellopa maltā gaļa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit