45Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
gailenes sīpoli pētersīļi ķiploki sāls timiāns estragons baziliks saldais krējums milti parmezāna siers
Pagatavošana
1
Apcep sīpolu, pievieno sasmalcinātas gailenes, maltus pētersīļus, ķiploku sāli, timiānu, estragonu, baziliku, saldu krējumu, šķipsnu miltu, rīvētu Parmezāna sieru.
2
Tad to visu kārto žuljēna trauciņos, virsū uzber rīvētu sieru (vēlams sajaukums ar Parmezāna sieru) un ievieto cepeškrāsnī (aptuveni 180-200 grādos).
3
Kad veidojas jauka zeltaina garoziņa, ņemam laukā, rotājam ar bazilika vai pētersīļu lapiņu.
Iesūtīja: Ligucis
Ēdieni veģetāriešiemCepšanaCepeškrāsnsBaziliksEstragonsGailenesMiltiParmezāna siersPētersīļiSaldais krējumsĶiplokiviegliSīpoliIkdienas maltīteiTimiāns
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit