15Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
4 gab.apelsīni sarkanais sīpols olīvas salātlapu maisījums8 gab.ķirštomāti šķipsnasāls pēc garšasčili piparu pulveris baltais balzāmetiķis olīveļļa sinepes
Pagatavošana
1
Gatavo mērci, sajaucot visas sastāvdaļas.
2
Apelsīnus nomizo, griež šķēlēs un pamīšus ar salātlapām liek vai uz viena liela, vai uzreiz uz porciju šķīvjiem.
3
Uz apelsīniem liek sīpolu gredzenus. Pārslaka ar mērci.
4
Ja vēlas, var pievienot olīvas.
Lai labi garšo!
Iesūtīja: Babs
Ass un pikants ēdiensMazkaloriju ēdieniĒdieni vegāniemApelsīniBalzamiko etiķisLapu salātiOlīveļļaSarkanie sīpoliSinepesČiliĶirštomātiAugļu un ogu salātiBez termiskas apstrādesOlīvassals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit