Foto: DELFI
Gardie vistas - pistāciju salāti ar vīnogām un makaroniem.
20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 9
500 gmakaroni (spirāles)500 gpistācijas500 gvīnogas (zaļās)5 gab.vārīta cāļa fileja majonēze malti melnie pipari

Pagatavošana

1

Izvāra makaronus un atdzesē.

2

Izloba pistācijas un sadauza mazākos gabaliņos (nelietojat blenderi, jo sanāk pārāk smalki). Vislabākais ielikt dvielītī un sasmalcināt ar gaļas āmurīti.

3

Nomazgā vīnogas un sagriež uz pusēm vai mazāk, kā vēlas. Sagriež vārītu cāļa fileju mazos gabaliņos.

4

Visu saber kopā, pievieno majonēzi un piparus. Sajauc un ieliek ledusskapī, lai ievelkas un pasniedz.

* man patīk, kad vairāk vīnogu un pistāciju, bet, tas jau jūsu pašu ziņā, kas visvairāk garšo. Mūsu ģimenē šie ir visiemīļotākie salāti.

Iesūtīja: inese

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!