30Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 maizes "ķieģelītis"3 gurķi350 gkukuruza150 gsiers150 gvistas giross pēc garšasdilles MĒRCEI:400 mlskābs krējums1 majonēzes paciņa4 ķiploka daiviņas
Pagatavošana
1
Salātus liek kārtām.
2
Pirmā kārta – grauzdiņi: ķieģelītim nogriež garozu, sagriež gabaliņos 1x1 cm, apcep eļļa uz pannas un liek stikla traukā.
3
Otrā kārta – ķiploku mērce: krējumu sajauc ar majonēzi, pievieno sāli, caur spiedi izspiestus ķiplokus un samaisa. Mērcei ir jābūt ar izteiktu ķiploku garšu.
4
Trešā kārta – kubiņos sagriezti gurķi.
5
Ceturtā kārta – ķiploku mērce.
6
Piektā kārta – kubiņos sagriezts kūpināts vistas giross.
7
Sestā kārta – ķiploku mērce.
8
Septītā kārta – rīvēts siers
9
Sestā kārta – ķiploku mērce.
10
Septītā kārta – konservēta kukurūza.
11
Otro, ceturto un sesto mērces kārtu pārkaisa ar kapātām dillēm.
Iesūtīja: Lora
Ātri pagatavojami ēdieniĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiCepšanaPasniegt atdzesētuDillesGurķiKukurūzaKūpināta gaļaMaizeSiersSkābais krējumsĶiplokiDārzeņu salātiSiera salātiMajonēzeMārtiņdienas cienasts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit