Foto: Shutterstock
Vienkārši pagatavojama grūbu - gurķu zupa.
60Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
2 lbuljons2 gab.kartupeļi1 gab.burkāns1 gab.sālīts vai marinēts gurķis1 saujagrūbas skābs krējums

Pagatavošana

1

Grūbas noskalo tekošā ūdenī un liek vārīties, līdz pusgatavas.

2

Burkānus, gurķus, kartupeļus nomizo un sagriež salmiņos.

3

Burkānus un gurķus liek buljonā, vāra 20 minūtes.

4

Kad grūbas ir gandrīz gatavas, tās pievieno buljonam un pievieno kartupeļus. Zupu vāra, līdz gatava.

5

Pasniedzot pievieno krējumu.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!