60Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
2 lbuljons2 gab.kartupeļi1 gab.burkāns1 gab.sālīts vai marinēts gurķis1 saujagrūbas skābs krējums
Pagatavošana
1
Grūbas noskalo tekošā ūdenī un liek vārīties, līdz pusgatavas.
2
Burkānus, gurķus, kartupeļus nomizo un sagriež salmiņos.
3
Burkānus un gurķus liek buljonā, vāra 20 minūtes.
4
Kad grūbas ir gandrīz gatavas, tās pievieno buljonam un pievieno kartupeļus. Zupu vāra, līdz gatava.
5
Pasniedzot pievieno krējumu.
Iesūtīja: Ieva
Ēdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBuljonsBurkāniGrūbasKartupeļiSkābais krējumsDārzeņu zupasGavēņa laika ēdieniViegla vasaras maltīteSālīti gurķi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit