50Minūtes
15Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 16
800 gliellopa gaļas mīkstums1 kgkartupeļi100 gcūku tauki4 gab.sīpoli250 gpaprika250 gtomāti20 gasie pipari1 naža galsmajorāns paprikas pulveris melnie pipari sāls1 glāzesarkanvīns JA GRIB KLIMPAS: ola milti
Pagatavošana
1
Sīpolus smalki sagriež un apcep gaiši brūnus cūku taukos, pārkaisa ar paprikas pulveri, piegriež gaļu un apcep. Tad pievieno sāli, piparus un lej katlā.
2
Pārlej ūdeni tik daudz, lai lēni sautētu gaļu kamēr tā mīksta. Pievieno sagrieztu papriku un kartupeļus, pēc 10 minūtēm pievieno sagrieztus tomātus, pielej ūdeni un vāra.
3
Pirms vārīšanas beigām pievieno vīnu un liek zupā nelielas klimpiņas, ko gatavo, sajaucot miltus ar olām – kad tās uzpeld, zupa ir gatava. Zupai jāizskatās koši sarkanai.
Zupa jāēd karsta!
Iesūtīja:
PusdienasVakariņasCepšanaVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAsie pipariKartupeļiLiellopa gaļaMelnie pipariMiltiOlasPaprikaSarkanvīnsTomātiGaļas zupasviegliSīpoliIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit