20Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 gab.garais gurķis0.5 gab.kārbiņa Pfiladelfijas siers vai biezpiens šķēleskūpināts lasis1 ĒKskābs vai saldais krējums dilles malti melnie pipari garneles vai ikri
Pagatavošana
1
Pildījuma sastāvdaļas sablendē. Sāli un piparus pievieno pēc garšas.
2
Gurķus sagriež ar ar siera nazi vai kartupeļu tīrāmo nazi - garās, plānās strēmelēs.
3
Gurķa strēmeles sarullē tā, lai viducītī paliek vieta pildījumam un sastiprina ar iesmiņu. Pilda ar pildījumu. Dekorē ar garnelēm vai ikriem.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit