10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgtomāti1 kggurķi1 kgsīpoli1 kgpaprika1 lrapšu eļļa1 glāzeetiķis sāls cukurs dilles melnie pipari
Pagatavošana
1
Tomātus, gurķus un sīpolus sagriež ripiņās, papriku biezās strēmelēs, kuras tad vēl šķērsām uz pusēm pārgriež. Samaisa visu kopā un pieber garšvielas, beigās pielej eļļu un etiķi.
2
Puslitra burciņās apakšā liek pāris melno piparu graudus un, ja vēlas lauru lapu, tad liek burkās (sterilās) salātus un karsē līdz 90-100 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī apm. 30 minūtes. Karsējot vāciņiem jābūt virsū uz burkām (tikai nevajag skrūvēt ciet).
3
Burkas uzreiz pč karsēšanas uzmanīgi izceļ no krāsns un aizskrūvē.
Iesūtīja: Lirabo
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit