40Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 gab.gurķis (garais)2 TKsāls1 gab.baltais redīss sīpolloki4 gab.olas MĒRCEI: gaišā sojas mērce1 ĒKaugu eļļa1 TKvīna etiķis1 TKsezama eļļa0.5 TKpūdercukurs sāls
Pagatavošana
1
Gurķi nomizo, pārgriež gareniski, izņem sēklas, sagriež plānās šķēlītēs, apsāla un liek sietiņā, lai notek atdalījusies sula. Noskalo aukstā ūdenī, nosusina.
2
Redīsu nomizo, pārgriež uz pusēm, sagriež plānās šķēlēs. Sajauc gurķi, redīsu, sīki sagrieztus lokus.
3
Novāra olas.
4
Samaisa mērces sastāvdaļas, pārlej salātiem, iecilā un pasniedz ar novārītām, nolobītām, daivās sagrieztām olām.
Iesūtīja: Vineta
Receptes cukura diabēta slimniekiemMazkaloriju ēdieniSvaigēšanaĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiAugu eļļaBaltie redīsiGurķiPūdercukursDārzeņu salātiBez termiskas apstrādesVīna etiķis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit