Foto: Shutterstock
Svaigi un kraukšķīgi gurķu un redīsu salāti.
40Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 gab.gurķis (garais)2 TKsāls1 gab.baltais redīss sīpolloki4 gab.olas MĒRCEI: gaišā sojas mērce1 ĒKaugu eļļa1 TKvīna etiķis1 TKsezama eļļa0.5 TKpūdercukurs sāls

Pagatavošana

1

Gurķi nomizo, pārgriež gareniski, izņem sēklas, sagriež plānās šķēlītēs, apsāla un liek sietiņā, lai notek atdalījusies sula. Noskalo aukstā ūdenī, nosusina.

2

Redīsu nomizo, pārgriež uz pusēm, sagriež plānās šķēlēs. Sajauc gurķi, redīsu, sīki sagrieztus lokus.

3

Novāra olas.

4

Samaisa mērces sastāvdaļas, pārlej salātiem, iecilā un pasniedz ar novārītām, nolobītām, daivās sagrieztām olām.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!