45Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 gab.apaļas bulciņas400 gkotlešu masa1 gab.paciņa rīsi1 gab.sīpols marinēti gurķi siers (labāk tādu, kas kūst, piemēram, Čederas)1 gab.tomāts majonēze un saldās sinepes
Pagatavošana
1
Izvāra paciņu rīsu un pievieno kotlešu masai, rīsus var arī nepievienot.
2
No kotlešu masas iztaisa plakanas apaļas kotletes bulciņu lielumā, var arī mazliet lielākas, jo gaļa cepoties saraujas. Kotletes cep, kamēr tās gatavas.
3
Bulciņas sagriež uz pusēm un mīkstumu mazliet iespiež, lai sastāvdaļām vairāk vietas un hamburgers nesanāk pārāk biezs.
4
Vienu bulciņas pusi sasmērē ar sinepēm, bet otru ar majonēzi. Tomātus, sīpolus, sieru un gurķus sagriež šķēlēs un sakārto starp bulciņu pusītēm, pievienojot kotleti un salātu lapu.
5
Gatavos hamburgerus liek cepeškrāsnī un mazā temperatūrā uzsilda, lai visas sastāvdaļas būtu siltas.
Iesūtīja: Agnese Ruska
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit