Foto: Shutterstock
Hamburgeri - un bērni vienkārši starā.
45Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 gab.apaļas bulciņas400 gkotlešu masa1 gab.paciņa rīsi1 gab.sīpols marinēti gurķi siers (labāk tādu, kas kūst, piemēram, Čederas)1 gab.tomāts majonēze un saldās sinepes

Pagatavošana

1

Izvāra paciņu rīsu un pievieno kotlešu masai, rīsus var arī nepievienot.

2

No kotlešu masas iztaisa plakanas apaļas kotletes bulciņu lielumā, var arī mazliet lielākas, jo gaļa cepoties saraujas. Kotletes cep, kamēr tās gatavas.

3

Bulciņas sagriež uz pusēm un mīkstumu mazliet iespiež, lai sastāvdaļām vairāk vietas un hamburgers nesanāk pārāk biezs.

4

Vienu bulciņas pusi sasmērē ar sinepēm, bet otru ar majonēzi. Tomātus, sīpolus, sieru un gurķus sagriež šķēlēs un sakārto starp bulciņu pusītēm, pievienojot kotleti un salātu lapu.

5

Gatavos hamburgerus liek cepeškrāsnī un mazā temperatūrā uzsilda, lai visas sastāvdaļas būtu siltas.

Iesūtīja: Agnese Ruska

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!