Foto: Shutterstock
Riktīgi gards harčo gruzīnu gaumē.
80Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 12
500 gliellopa vai jēra gaļa0.75 glāzerīsi1 gab.sīpols1 gab.paprika2 gab.tomāti4 gab.ķiploka daiviņas sāls malti melnie pipari lauru lapas hmeli-suneli tkemali kindza, pētersīļi, selerijas

Pagatavošana

1

Gaļu sagriež gabaliņos, pārlej ar aukstu ūdeni, uzvāra, noputo un vāra 30-40 minūtes.

2

Pievieno iepriekš nomērcētus rīsus, smalki sagrieztus un viegli apceptus sīpolus, tomātus vai tomātu pastu un papriku.

3

Zupu vāra, līdz rīsi un gaļa mīksta.

4

5 minūtes pirms vārīšanās beigām pievieno sāli, maltus melnos piparus, lauru lapas, izspiestus ķiplokus, hmeli-suneli, tkemali un smalki sagrieztus zaļumus: kindzu, seleriju un/vai pētersīļus.

Iesūtīja: Lidija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!