80Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
500 gliellopa vai jēra gaļa0.75 glāzerīsi1 gab.sīpols1 gab.paprika2 gab.tomāti4 gab.ķiploka daiviņas sāls malti melnie pipari lauru lapas hmeli-suneli tkemali kindza, pētersīļi, selerijas
Pagatavošana
1
Gaļu sagriež gabaliņos, pārlej ar aukstu ūdeni, uzvāra, noputo un vāra 30-40 minūtes.
2
Pievieno iepriekš nomērcētus rīsus, smalki sagrieztus un viegli apceptus sīpolus, tomātus vai tomātu pastu un papriku.
3
Zupu vāra, līdz rīsi un gaļa mīksta.
4
5 minūtes pirms vārīšanās beigām pievieno sāli, maltus melnos piparus, lauru lapas, izspiestus ķiplokus, hmeli-suneli, tkemali un smalki sagrieztus zaļumus: kindzu, seleriju un/vai pētersīļus.
Iesūtīja: Lidija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit