25Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
4 heka filejas2 burkāni2 sīpoli pēc garšasdilles1 lauru lapa melnie piparu graudi1 TKkarijs1 glāzetomātu mērce milti
Pagatavošana
1
Sarīvē daudz burkānus un apcep katliņā kopā ar sīpoliem (kam nepatīk - sīpolus var nelikt). Burkāniem pielej ūdeni, pasutina, pieliek dilles, lauru lapas, piparus, nedaudz kariju, pielej tomātu mērci, ļauj, lai virums uzburbuļo un noņem no uguns.
2
Heka gabaliņus apviļā miltos, izcep un katru gabaliņu no pannas pa taisno katliņā pie mērces.
Iesūtīja: cate
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit