30Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
heks saldais krējums sīpoli sāls dilles
Pagatavošana
1
Pannā sakarsētā eļļā apcep sasmalcinātus sīpolus, tad tiem virsū liek zivs gabalus, pārlej ar saldo krējumu, uzkaisa sāli, piparus un zem vāka sautē, līdz zivs gatava - aptuveni 10-12 minūtes.
2
Beigās pievieno sagrieztas dilles. Iznāk gan zivs, gan mērce.
* var sautēt pienā, bet tad ar sīpoliem apcep miltus (mērces sabiezināšanai), liek zivi, uzlej pienu, viegli apmaisa, izsautē.
Iesūtīja: Taiga
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit