60Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 7
DESERTAM "PANNA COTTA":500 gsaldais krējums120 gpiens cukurs vaniļas pāksts sēkliņas želatīns OGU MĒRCEI:200 gzemenes60 gmellenes kartupeļu milti ūdens cukurs
Pagatavošana
1
Gatavo ogu mērci. Verdošā ūdenī ar cukuru lej kartupeļu cieti un nedaudz pavāra. Pieliek zemenes un uzvāra.
2
Gatavo krēmu. Katliņā liek saldo krējumu, pienu, cukuru, vaniļas pāksts sēkliņas un maisot uzvāra. Kad maisījums sasniedzis apmēram +75*C, pieliek iepriekš uzbriedinātu želatīnu un uzvāra.
3
Nedaudz atdzesē, salej apaļos vienreizējos folija trauciņos un liek ledusskapī sastingt.
Desertu pasniedz ar ogu mērci un rotā ar piparmētru lapiņu.
Iesūtīja:
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiKristību ēdienkarteRomantiskas vakariņasKartupeļu cieteMellenesPiensVaniļaZemenesŪdensŽelejasCiti saldēdieniItāļu nacionālā virtuveŽelatīns
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit