40Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
kabači sīpoli ķiploki tomāti garšvielas
Pagatavošana
1
Kabačus sagriež plānās ripiņās un karstā augu eļļā uz pannas sacep caurspīdīgi mīkstus.
2
Liek katlā, pievieno apceptus sīpolus, ķiplokus, tomātus un garšvielas. Visu nedaudz pasautē.
Iesūtīja: VecPoga
PusdienasVakariņasReceptes cukura diabēta slimniekiemGrūtnieces ēdienkarteMazkaloriju ēdieniĒdieni bērniemĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemĀrstnieciskais uztursPannā cepts ēdiensVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasGaršvielas un garšaugiKabačiTomātiĶiplokiDārzeņu ēdieniSīpoliGavēņa laika ēdieniIkdienas maltīteiViegla vasaras maltīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit