60Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
3 kgkabači0.5 kgburkāni2 ĒKsāls100 gcukurs5 gab.ķiploka daiviņas0.5 gab.sīpols100 getiķis 9%1 glāzetomātu pasta1 kgtomāti1 glāzesaulespuķu eļļa dilles pētersīļi
Pagatavošana
1
Burkānus un kabačus nomizo. Kabačus, burkānus, tomātus sarīvē uz rupjās sakņu rīves, sīpolus sagriež ripiņās.
2
Masu saliek kastrolī, pārmaisa. Sautē 30 minūtes.
3
Gatavu saliek sterilizētās karstās burciņās un aizvāko. Iznāk deviņas puslitra burciņas.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit