Kaltētās sēnes nomazgā un iemērc ūdenī uz 1 – 2 stundām.
Sēnes smalki sagriež, pārlej karstu ūdeni un uzvāra.
Zupā liek kubiņos sagrieztus pētersīļus, burkānus, selerijas un sīpolu.
Vāra līdz viss gatavs, neilgi pirms vārīšanās beigām zupā iejauc eļļā apceptus miltus.
Zupu pasniedz aukstu un pārkaisītu ar pētersīļu zaļumiem.
Iesūtīja: Ieva
PusdienasLaunagsĀtri pagatavojami ēdieniMazkaloriju ēdieniĒdieni veģetāriešiemVārīšanaPasniegt atdzesētuAugu eļļaBurkāniMiltiPētersīļiSelerijasŪdensAukstās zupasviegliSīpoliIkdienas maltīteiViegla vasaras maltīteKaltētas sēnes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit