kanneloni
Foto: Shutterstock
Kaneloni ar laša-spinātu pildījumu - īpašam pusdienu baudījumam.
55Minūtes
17Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
12 gab.kaneloni ūdens sāls PILDĪJUMAM:150 gsaldēti spināti200 gauksti kūpināts lasis100 gstiprs siers1 gab.ola0.25 TKmalti melnie pipari MĒRCEI:4 ĒKkviešu milti600 mlpiens1 ĒKmargarīns vai sviests sāls malti baltie pipari CEPŠANAI:80 grīvēts siets

Pagatavošana

1

Sāk ar pildījumu. Spinātus caurdurī atkausē un rupīgi notecina. Samaisa ar sīki sasmalcinātu lasi, sarīvētu sieru, olu un pipariem.

2

Gatavo mērci. Miltus iemaisa nelielā piena daudzumā. Atlikušo pienu uzvāra un, visu laiku maisot, iebiezina ar miltu maisījumu. Mērci dažas minūtes vāra. Pievieno taukvielas, sāli, piparus.

3

Pastu vāra, kā norādīts uz iepakojuma. Ātri noskalo aukstā ūdenī.

4

Pildījumu ar karoti pilda makaronos, tad tos ar savienojuma vietu uz leju liek nedaudz ieziestā cepamā traukā. Uzlej mērci un uzkaisa sieru.

5

Cep krāsnī 225*C ~ 20 minūtes.

Iesūtīja: Krizdole

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!