55Minūtes
17Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
12 gab.kaneloni ūdens sāls PILDĪJUMAM:150 gsaldēti spināti200 gauksti kūpināts lasis100 gstiprs siers1 gab.ola0.25 TKmalti melnie pipari MĒRCEI:4 ĒKkviešu milti600 mlpiens1 ĒKmargarīns vai sviests sāls malti baltie pipari CEPŠANAI:80 grīvēts siets
Pagatavošana
1
Sāk ar pildījumu. Spinātus caurdurī atkausē un rupīgi notecina. Samaisa ar sīki sasmalcinātu lasi, sarīvētu sieru, olu un pipariem.
2
Gatavo mērci. Miltus iemaisa nelielā piena daudzumā. Atlikušo pienu uzvāra un, visu laiku maisot, iebiezina ar miltu maisījumu. Mērci dažas minūtes vāra. Pievieno taukvielas, sāli, piparus.
3
Pastu vāra, kā norādīts uz iepakojuma. Ātri noskalo aukstā ūdenī.
4
Pildījumu ar karoti pilda makaronos, tad tos ar savienojuma vietu uz leju liek nedaudz ieziestā cepamā traukā. Uzlej mērci un uzkaisa sieru.
5
Cep krāsnī 225*C ~ 20 minūtes.
Iesūtīja: Krizdole
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiVakariņu idejasBaltie pipariKviešu miltiKūpināts lasisMelnie pipariMargarīnsOlasPiensSiersSpinātiMakaronu ēdienividējiItāļu nacionālā virtuveLazanjas plāksnes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit