40Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 glāzerīsi2 burkāni1 tomāts1 baklažāns (mazs)2 ĒKeļļa sāls
Pagatavošana
1
Rīsus nomazgā, nosusina un sviestā apcep. Liek nelielā katlā, pievieno ūdeni, sāli un uz mazas uguns vāra 15 minūtes.
2
Burkānus nomizo, sagriež salmiņos vai sarīvē.
3
Tomātus un baklažānus sagriež ripiņās. Nedaudz apcep sviestā.
4
Rīsus un dārzeņus liek nelielā traukā un sautē 20 minūtes, līdz gatavi.
Iesūtīja: Ieva
Grūtnieces ēdienkarteMazkaloriju ēdieniĒdieni bērniemĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemĀrstnieciskais uztursCepšanaVārīšanaAugu eļļaBurkāniRīsiKarstie salātiSautējumi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit